Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Wesslau blir klar i dag"

- 30/04/2010, 13:55 -
Wesslau på väg till NHL.

Wesslau på väg till NHL.

BILDBYRÅN

Turerna fortsätter att vara många kring Djurgårdens succémålvakt Gustaf Wesslau. I går skrev tidningen Columbus Dispatch att 25-åringen var klar för Columbus Blue Jackets i NHL, något som förnekades av agenten Pontus Norén.

STOCKHOLM. På fredagen har hockeysverige.se varit i kontakt med en person med god insyn i NHL-klubbens affärer. Han påstår att en affär är klar.

- Enligt vad jag har hört blir affären offentliggjord i dag eller under de närmaste dagarna. De är överens om alla detaljer, men Wesslau ville berätta om sitt beslut för sina lagkamrater och sin familj innan de går ut med det, säger källan till hockeysverige.se.

Under förmiddagen har hockeysverige.se inte kunnat nå agenten Pontus Norén via telefon, men i ett e-mejl skriver han att han knappast tror att Columbus kommer att gå ut med någon värvning.

"Gustaf har inte signat något så det tror jag inte de kommer göra", skriver Norén som under gårdagen hävdade att fyra till fem NHL-klubbar visat intresse för Wesslau..

Hockeysverige.se