Efter flera turer är David Petrasek klar för Dynamo Minsk – igen.
Efter flera turer är David Petrasek klar för Dynamo Minsk – igen. - Foto: Mikael Fritzon/SCANPIX

Petrasek klar för KHL – igen

Turerna har varit ett par. Här kommer nästa. Idag blev David Petrasek klar för Dynamo Minsk igen. Åtminstone enligt klubbens hemsida. - Det här ger oss ett starkt tillskott i försvaret, säger sportchefen Aleksej Torbin.


MINSK. Förhållandet mellan Dynamo Minsk och David Petrasek har varit en minst sagt märklig historia. Först blev han klar. Sedan påstods kontraktet inte gälla, tillsammans med alla andra nysajningar klubben gjort.

En av få spelare som klubben valde att i n t e säga att man skulle försöka förhandla fram ett nytt avtal med var just Petrasek. Det är inte alltför många veckor sedan klubbens starke man Aleks Torbin valde att bestämt hävda att Petrasek var ett avslutat kapitel.

Men idag fick allt nästa vändning. Idag blev han klar för klubben - igen.

- Vi är glada att vi kunnat komma överens om ett nytt avtal efter de tidigare avbrutna avtalet. Det här ger oss ett starkt tillskott i försvaret och nu är vi nästan helt klara med förhandlingarna med de utlänningar vi planerat att göra klart med, säger sportchefen Aleks Torbin till klubbens hemsida.

Tidigare i veckan gjorde klubben klart med Barys Astanas förstakedja, med Jozef Stümpel i spetsen. Spelare som man också hade "klart" med redan för flera månader sedan.

Andra utlänningar - troligen Modobacken Hannu Pikkarainen - kommer presenteras senare i veckan.

Hockeysverige.se

/
KHL
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!