Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

VIDEO: Här är årets skönaste målgest

Här slänger sig juniorerna ned på isen för att fira.
1 av 1

Här slänger sig juniorerna ned på isen för att fira.

FAKSIMIL

Sport | 22/10/2010 12:09

Under periodpausen mellan Washington Capitals och Boston Bruins slängde sig målskytten ned på isen och gjorde en målgest, helt plötsligt låg hela laget på isen och charmerade publiken. Se den underbara målgesten här.

WASHINGTON. Nyheter24:s eminenta NHL-bloggare Thomas Mäkitalo fann klippet som spelades in i periodpausen mellan Washington Capitals och Boston Bruins.

Två knattelag mötte varandra inför en fullsatt arena och enligt Mäkitalo skulle målskytten få en puck om han gjorde målgesten.

Dock räknade inte arrangörerna med att samtliga spelare skulle slänga sig ned på isen. Än mer förvånade blev de när även motståndarna firade målet.

"De missförstod dock att det är den personen som gör målet som ska fira men Capitals löste det så att alla fick en puck." skriver Mäkitalo.

"Nog har man sett många udda sätt att fira ett mål men inte att hela laget slänger sig ner på isen och gör en snöängel."

Ibland är det underbart att sport, bara får vara sport.

Se den magiska målgesten här.