Michael Nylander – Vita Hästens nästa supervärvning?
1 av 2
Michael Nylander – Vita Hästens nästa supervärvning? - Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX
Landslagsbacken Jonathan Ericsson, som spelar i Detroit Red Wings till vardags, är sedan tidigare klar för Vita Hästen.
2 av 2
Landslagsbacken Jonathan Ericsson, som spelar i Detroit Red Wings till vardags, är sedan tidigare klar för Vita Hästen. - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

Han kan bli Vita Hästens nästa supervärvning

Vita Hästens storsatsning fortsätter. Peter Nylander har skrivit på – och nu uppges också hans stjärnbrorsa Michael Nylander vara nära spel i division 1.


NORRKÖPING. Först blev Detroit-backen Jonathan Ericsson för spel under NHL-lockouten. På fredagen blev det klart att den KHL-meriterade forwarden Peter Nylander skrivit på för Vita Hästen – men nästa stora bomb kan vara: Michael Nylander. Den förre detta NHL-stjärnan, som fyllde 40 år i början av oktober, uppges vara nära ett kontrakt med division 1-klubben.

– Det återstår en del detaljer med Michael, men vi ska träffas igen under helgen. Jag har goda förhoppningar att det ska lösa sig. Vi kan givetvis inte matcha andra bud Michael har ekonomiskt, men han sätter ett värde i att spela med sin bror och skulle givetvis bli en fantastisk attraktion i hockeyettan. I så fall spelar han också säsongen ut, säger Johan Karlsson i Vita Hästen till Norrköpings Tidningar.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!