Här laddar Bajen Fans upp – med skönsång

För femte året i rad arrangerar Bajen Fans Hockey Bajenkvällen. Traditionsenligt har de gjort en uppladdningsvideo – och den här gången slår den det mesta.


STOCKHOLM. Bajen Fans Hockey startades av ett gäng supportrar när Hammarby IF:s hockeysektion gick i konkurs för några år sedan. Nu ligger laget i division två – men de har ambitioner att klättra i seriesystemet. 

Varje år anordnar laget en Bajenkväll på en match där flera tusen supportrar vallfärdar för att stötta sitt lag. För att locka dit fansen behövs naturligtvis lite PR. Vad kan då vara bättre än att ge supportrarna vad de vill ha – nämligen lite skönsång. Det är inte varje lag som stämmer upp och sjunger The Pointer Sisters klassiker "I'm so excited" inför en kamera.

Reaktionerna är något blandade kring den nya filmen bland fansen. Många tycker att det är skönt att de kan bjuda på sig själva. 

Signaturen TheBluBreeze skriver bland annat: "Fyfan vilken självdistans att som hockeykille kunna bjuda på lite sång! All kärlek till ALLA involverade Bajen Fans Hockey" som kommentar på Youtube. Signaturen Phenster skriver i stället: "Åh herregud, ge mig pinsamkudden!"

För att jämföra använde de sig av den här filmen som marknadsföring förra året.


Vad tycker du om filmerna?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Reinfeldt om läktaroron: "Kan dämpa kärleken"

1 timme sedan

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

idag 10:38
Maja Stark har börjat bra i Arizona, Anna Nordqvist likaså. Tillsammans med Madelene Sagström går de en tuff kamp om en plats i OS i Paris i sommar.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.