Är det här världens sämsta hockeytackling?

Skrattar bäst som skrattar sist. En ung hockeykille i Utah satsade allt på ett kort för att ta revansch för en tackling mot en lagkamrat – och misslyckades kapitalt.


"Karma's a bitch" är ett engelskt uttryck som passar bra in. En kille i den yngre tonåren, som spelar juniorhockey i Utah, lärde sig en värdefull läxa förra helgen. 

När en lagkamrat till honom blev nedtacklad av en motståndare blåste domaren av spelet. Det struntade den okände killen i och tog sex kraftfulla skär för att tackla en annan spelare i motståndarlaget. Han däremot flyttade på sig och killen flög in i sargen och studsade tillbaka.

Aldrig tur, kan man säga. Killen fick två minuters utvisning för misconduct, skriver Yahoo


/
/
/
Senaste nytt

Vasaloppet 2024: Tv-tider, rekord och resultat

Hamilton hemlighöll chockflytten för föräldrarna

Lewis Hamilton byter sensationellt Mercedes mot Ferrari nästa säsong. Inte ens hans föräldrar visste om transferbomben. Ingen visste. Mina föräldrar fick veta dagen det blev officiellt, säger formel 1-stjärnan.

Matchguide: Sverige–Bosnien

Vad: Playoff inför EM-kval i fotboll, andra matchen i bäst av två.

Haalands galna köp: Vrålåk för över 30 miljoner

1 timme sedan
Fotbollsspelare syns ofta i superbilar av olika slag och Erling Haaland är inget undantag. Nu ska Manchester City-spelaren slå till på en Mercedes-AMG One.

Skidsvenskens bakslag – missar Lahtis

1 timme sedan
Skidstjärnan Edvin Anger missar helgens världscuptävlingar i Lahtis, vilket Södra Dalarnes Tidning var först med att rapportera om. Anledningen är en förkylning. "Det rör sig om en infektion i övre luftvägarna efter hemkomst från USA", säger landslagsläkare Rickard Noberius i ett uttalande.

Murray hintar om slutet: "De sista månaderna..."

2 timmar sedan
Tennisstjärnan Andy Murray hintar om att karriären snart kan vara över. Britten, som vunnit tre grand slam-titlar, har haft flera tunga skador senaste åren och spelar med en opererad höft.