Är det här världens sämsta hockeytackling?

Skrattar bäst som skrattar sist. En ung hockeykille i Utah satsade allt på ett kort för att ta revansch för en tackling mot en lagkamrat – och misslyckades kapitalt.


"Karma's a bitch" är ett engelskt uttryck som passar bra in. En kille i den yngre tonåren, som spelar juniorhockey i Utah, lärde sig en värdefull läxa förra helgen. 

När en lagkamrat till honom blev nedtacklad av en motståndare blåste domaren av spelet. Det struntade den okände killen i och tog sex kraftfulla skär för att tackla en annan spelare i motståndarlaget. Han däremot flyttade på sig och killen flög in i sargen och studsade tillbaka.

Aldrig tur, kan man säga. Killen fick två minuters utvisning för misconduct, skriver Yahoo


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

Chefernas Verstappen-tjafs: “Fokusera på ditt”

1 timme sedan
Mercedes stallchef Toto Wolff flörtar fortsatt öppet med F1-världsmästaren Max Verstappen. Hans dito i Red Bull, Christian Horner, har tröttnat: Mercedes är sämre än stall som använder sig av sina egna motorer. Jag tycker det är dags att Toto fokuserar på sitt egna stall, snarare än förarmarknaden.

Pettersson näste NHL-spelare klar för VM

1 timme sedan
Marcus Pettersson är näste NHL-spelare som är klar för spel med Tre Kronor i ishockey-VM.

Lukas om bytet: "Skidskytte är inte så enkelt"

2 timmar sedan
Johannes Lukas tackar för tiden han fick med Stina Nilsson. Även om succén uteblev. Man får inte tänka att skidskytte är så enkelt, säger landslagstränaren.

Stina Nilsson byter sport – lägger av med skidskyttet

2 timmar sedan
Stina Nilsson lämnade en framgångsrik längdkarriär för att satsa på skidskytte. Nu byter hon sport igen.

VAR-domare anklagades av PL-klubb - ska döma EM

2 timmar sedan
Uefa ger VAR-domaren Stuart Attwell grönt ljus att döma EM i Tyskland i sommar. Detta efter att Attwell anklagats för att döma emot Nottingham Forest i matchen mot Everton.