Vilken talang: "Min 1-åriga grabb tränar på slagskott i källaren"

Ser vi en blivande storstjärna i ettårige Jack?


Föräldrar till barn i ettårsåldern är glada om deras avkomma har lärt sig att ta några steg efter det första levnadsåret. Därför kan man inte bli annat än imponerad av Jack, ett år, – som är en baddare på slagskott.


Bildkälla: Youtube

Eller som pappan som laddade upp klippet på Youtube skriver:

"Min 1-åriga grabb tränar på slagskott i källaren".

Mamman berättar för Nyheter24 att Jacks intresse för innebandy bara har växt och växt.

Har ett eget lekrum

– Han är intresserad av både hockey och innebandy men eftersom han har fått ett eget lekrum i källaren hemma har han haft möjlighet att spela mycket innebandy där och på det sättet fått ett ökat intresse.

Sedan kan inte mamman förneka att pappans intresse för både hockey och innebandy kan ha influerat Jack.

Följer med på hockey- och innebandymatcher

– Hans pappa har ett stort intresse för båda sporterna och uppmuntrat honom till att vara i lekrummet och spela tillsammans med honom och Jack har även fått följa med och se på både hockey- och innebandymatcher live.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

2 timmar sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

3 timmar sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.