Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hockeystjärna åtalas för rattfylleri

Sport | 22/10/2008 07:33

Fredrk Bremberg vill inte kännas vid anklagelserna.

Nu kommer chockbeskedet för både Tre Kronor och Djurgården. Hockeystjärnan Fredrik Bremberg, 35, kommer att åtalas efter den misstänkta rattfyllerikörningen. Bevisen ska vara tydliga, och en stämningansökan har lämnats in till Uppsala tingsrätt. Bremberg ska även ha gjort våldsamt motstånd.

– Jag anser inte att jag kan styrka grovt rattfylleri. Däremot anser jag att jag har bevis för rattfylleri, säger kammaråklagare Elin Blank till Expressen.se.

Polisen fick larm natten till midsommardagen om att en privatperson körde omkring misstänkt berusad i trakten kring Östhammar. En polispatrull hittade därefter den utpekade bilen, där hockeystjärnan Fredrik Bremberg satt bakom ratten och sov. Han åkte då dit efter att ha gjort ett eftersupningsprov på polisstationen.

– Han (Fredrik Bremberg) kommer inte att kommentera det alls, mer än att han förnekar anklagelserna, säger Brembergs agent Joakim Persson.

Bremberg har tidigare hävdat sin oskuld.

Skrivet av: