Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Foppa spelar med Modo

- 26/08/2009, 13:19 -

Superstjärnan gör plötslig comeback i Modotröjan.

När Modo på onsdagen åker till Zürich för att spela träningsturnering får de lika oväntad som välkommen förstärkning. Peter "Foppa" Forsberg följer med laget och kommer att delta i matcherna i träningsturneringen. För Foppa själv är det ett sätt att både ställa upp för laget i hans hjärta och att testa sin egen kropps kapacitet.

– Modo har en del skador och nu när de ska iväg och spela tre matcher i Schweiz och de frågade om jag hade lust att hänga på och det ska bli roligt, säger Forsberg till Örnsköldsviks Allehanda.

Några slutsatser om Elitseriesäsongen vill han ändå inte dra ännu. Forsberg är allt för van vid bakslag för att hoppas för mycket.

– Vad som händer sedan får vi se. Jag tar inget för givet längre, säger Forsberg.

Superstjärnan har tränat med Modo i en vecka, och enligt Tre Kronors förbundskapten Bengt-Åke Gustafsson är han aktuell för OS, men så långt har han själv inte tänkt.

–Jag tänker inte på OS. Nu ska jag spela ett par vänskapsmatcher, längre än så tänker jag inte, säger Peter Forsberg till Örnsköldsviks Allehanda.

Skrivet av: