Foppa målskytt direkt - men Frölunda vände

Det tog fem minuter. Sen hade Peter Forsberg gjort mål för Modo. Det räckte inte.

Förväntningarna var nedtonade och många var skeptiska till om comebacken ens skulle bli av. Men Peter Forsberg gjorde avtryck omedelbart.

Efter bara fem minuters spel i matchen mellan Modo och Frölunda gjorde Peter Forsberg matchens första mål. Forsberg briljerade också med en del fina passningar.

– Det är alltid kul att få göra mål, säger Forsberg till Canal Plus.

Efter Peter Forsbergs 1-0-mål var det väldigt mycket Modo som också hade bud på fler mål. När sedan Marco Tuokko utvisades började Frölunda komma in i matchen.

Och den andra perioden blev mycket mer underhållande än den första. Tyvärr för Modo så var det Frölunda som gick vinnande ur perioden.

Carl Klingberg kvitterade, Mats Zuccarello-Aasen gav Modo ledningen igen, innan Mikko Lehtonen gav Frölunda 2-2. Bara en minut senare gav Niklas Andersson Frölunda ledningen.

I tredje perioden utökade Fredrik Pettersson till 2-4. Det blev slutresultatet.

Modo hade en bra första period men ju längre matchen led tog Frölunda över mer och mer.

Den sista perioden kontrollerade man matchen på ett mycket bra sätt. Modo hade stora problem att ta sig in i zon och var bleka i anfallet. Försvaret såg stundtals väldigt virrigt ut och målvakten Roman Malek borde kanske ha tagit två av målen han släppte in.

Välförtjänt seger för Frölunda.

Se Foppas comebackmål:

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.