"Foppa haltar något grymt"

Men superstjärnan spelar mot HV71 i kväll.


Hockeysverige pustar ut.

Peter Forsberg finns med mot HV71 på bortais.

Världens mest kända hockeyfot håller än alltså.

– Han gjorde ett stort ingrepp för någon månad sedan och haltar något grymt. Men det har inget med ishockeyn att göra och märks inte när han har skridskor på sig, säger Modos presskontakt Hasse Andersson till Aftonbladet.

Modo möter ett HV71 som inlett elitserien respektingivande och Jönköpingslaget är storfavorit till segern i kväll.

Mattias Timander, Modos backbjässe missar matchen eftersom han ska få tillökning i familjen. Daniel Sondell har feber och Per Hållberg tvingas vila ytterligare några dagar efter att han drabbats av en hjärnskakning i senaste matchen mot Djurgården.

HV71 får klara sig utan Per Gustafsson som i förra omgången fick en olycklig smäll mot revbenen.

Läkaren Lars-Göran Hassel kan garantera att han inte bara missar kvällens fajt utan även de nästkommande mot Timrå och Brynäs.

Exakt hur länge han blir borta är oklart.

– Han är absolut inte med mer den här veckan, det kan jag säga direkt. Sen kan det ta flera veckor, men det vet vi inte än. Men han ska köra rehabträning sen får vi se. Det är onödigt att vi chansar. Det är egentligen en gammal historia. Skadan har läkt men har slagits upp igen. Han fick det i slutspelet i våras och nu talar det för att det är samma område igen, säger Hassel till jnytt.se

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skellefteå klart för semifinal

Rolfö petade Barcelona till semifinal

Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

3 timmar sedan
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.