Tisdag 26 Okt
Stockholm

Foppa har spelat med stressfraktur

"Jag tänker inte gnälla."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En stressfraktur uppstod för en och halv vecka sedan.

Peter Forsberg har spelat tre elitseriematcher - skadad.

– Det är därför jag har haft svårt att gå. Men det har funkat hyfsat i skridskon. Jag tänker inte gnälla.

"Foppa" har tidigare berättat om den stora fotoperation han genomförde i somras.

Stressfrakturen ska ha uppstått på grund av operationen men i ett senare skede.

– Det är en lite större spricka i foten. Jag vinklade liksom upp foten när jag opererade mig. Så det är benet som är granne med det skadade benet som jag har åtgärdat som fick sig en törn. Det har varit lite knöligt, men det har ändå funkat hyfsat när jag har fått skridskon på mig och jag har också testat några olika saker. Men jag vill att det ska bli bättre om jag ska spela vidare. Foten har inte dragit ihop sig som den har gjort för mig tidigare. Men jag tycker ändå inte riktigt att jag kan åka som jag ska, säger Peter till hockeykanalen.se.

Om framtiden i Modo och NHL säger Foppa:

– Nu ska jag ta och läka det här ordentligt några veckor. Efter det får vi se. Ska jag spela i NHL vill jag att det ska kännas bättre.

– Självklart är jag även sugen på att fortsätta i Modo sådär. Men nu har jag gjort de här tre veckorna och får lite tid på mig att fundera samtidigt som jag får läka foten ordentligt och rehabträna. I och med att jag inte kommer att spela i Sverige efter den 1 oktober behöver jag inte skynda på med ett beslut, säger han till hockeykanalen.se.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela