Peter Forsberg fortsatte där han slutade tidigare i höstas när han avslutade sin tryoutperiod med Modo och tre matcher.

Tre passningspoäng och fin frenesi matchen igenom.

Modo besegrade Brynäs med 5-1 i Läkerol Arena.

Magnus Häggström och Peter Forsberg.

Där har ni elitseriens nya radarpar.

Häggström - som inför den här matchen gjort ett mål tidigare och passningen fram till det målet tidigare i höstas mot Djurgården låg Peter Forsberg bakom.

Modo har en 3-0 ledning i Läkerol Arena mot Brynäs och Peter Forsberg har spelat fram Häggström även till 2-0 efter en kontring fyra minuter in i den andra perioden. Passningen är drömlik och kommer i precis rätt läge. Häggström sprätter snyggt in pucken bakom Markström.

Några minuter senare kör Per-Åge Skröder 3-0 efter ett två mot ett läge där Mats Zuccarello Aasen stått för den distinkta diagonalpassningen.

Efter tolv spelade minuter kommer så 4-0.

Och det är Foppa som ligger bakom även det målet.

Superstjärnan avvaktar och avvaktar innan han hittar in med en passning i slottet från en position bakom mål - där Per Svartvadet direkskjuter in 4-0 - lågt förbi Markström.

Snacka om succécomeback från Forsberg.

I den tredje kom Brynäs tillbaka och Jusso Hietanen reducerade några minuter in i den tredje perioden i spel fem mot fyra.

Peter Forsberg kunde gjort sin fjärde poäng i den tredje men Jacob Markström stoppade Foppas skott vid ett friläge.

Magnus Häggström gjorde tre mål - ja det är faktiskt sant. Nyförvärvet från division 1-laget KB65.

I öpppet kasse fixade han ett hattrick.

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

Ryska fäktare nobbar OS-kval

Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

idag 14:58
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.

Chefernas Verstappen-tjafs: “Fokusera på ditt”