Måndag 25 Okt
Stockholm

Timrå vill ha akut hjälp

Skadedrabbade TIK - behöver förstärkningar för att överleva.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Redan på måndag hoppas Timrå ha fått förstärkning till sitt kraftigt skadedrabbade lag.

Speciellt på backsidan är man extremt utsatta just nu med Eric Moe, Mattias Karlsson, Fredrik Sonntag och Pär Styf på frånvarolistan har man fått spela tungt på de backar man har - och använt Gabriel Karlsson på backplats.

Nu har man en icke namngiven spelare på ingång som är redo att ansluta omgående och där Timrå väntas ta ett beslut inom kort.

– Vi måste bestämma oss för om det är rätt spelare för oss. Men vi är i akut behov av hjälp där. Nu får många av våra backar spela för mycket och det sliter givetvis väldigt mycket på dem, säger sportchefen Stefan Lindqvist till Dagbladet.

Innan alla backproblemen började var det mest en anfallsförstärkning Timrå letade efter. Inte minst med tanke på att Magnus Pääjärvi Svensson och troligen även Anton Lander kommer vara borta under 3-4 veckor vid JVM i december/januari.

Där finns det alternativ och spelare som vill komma, men där Lindqvist är osäker på om det är rätt spelare.

– Det finns spelare som verkligen vill komma till Timrå och spela. Jag skulle kunna skriva kontrakt med en forward i dag, men jag är inte så säker på att den spelaren skulle vara rätt och då vill jag avvakta.

Hockeysverige.se

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela