Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Foppa har problem med bihålorna

- 24/11/2009, 15:41 -

Står över matchen mot Linköping i kväll.

Peter Forsberg har gjort braksuccé sedan han återvände till elitserien för en vecka sedan. Med åtta poäng (3+5) på tre matcher hjälpte han bottenlaget Modo till åtta av nio möjliga poäng efter segrar över Brynäs, Luleå och Rögle.

I kvällens hemmamatch får Modo se hur bra laget är utan sin frälsare på isen. Peter Forsberg kommer nämligen inte till spel.

– Det är inte foten. Peter har problem med bihålorna. Det är därför han inte var med på värmningen i dag och det är därför han inte spelar, säger Modos presschef Hasse Andersson till TV4.

– Peter har sett riktigt bra ut i åkningen, så det är inga problem med foten. Materialförvaltarna säger att han inte ens byter skridskor nuförtiden.

Svartvadet in med norrmännen

Peter Forsbergs frånvaro tvingar Modos tränare Miloslav Horava till en rockad i kedjeformationerna. Per Svartvadet går nu in som center mellan norrmännen Per-Åge Skröder och Mats Zuccarello Aasen medan placeras med Morten Madsen och Oscar Steen.

I tredjekedjan från Dan Hinote och Andreas Molinder sällskap av Kristian Forsberg, skriver allehanda.se.

Enligt Hasse Andersson kallas även junioren Joakim Mattsson hem från sitt lån i Sundsvall för att fylla ut truppen.

Modo saknar sedan tidigare Niklas Sundström (magmuskel/ljumske), Hans Jonsson (fot) och Andreas Salomonsson (ljumske).

Hockeysverige.se

Skrivet av: