Onsdag 22 Sep
Stockholm

Swedbank Arena - blir Fjällräven Center

"Vi är glada och nöjda."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Fjällräven Center.

Där har ni det nya namnet på Modo Hockeys arena.

Modo Hockey har i dag skrivit på två nya samarbetsavtal.

Fenix Outdoor (tidigare Fjällräven) blir klubbens nya namnsponsor och dels med Swedbank.

Swedbank - som tidigare haft namnet i ägo - kommer att göra en satsning på Modos ungdomshockey inom flick- och pojksidan.

Avtalet med Fenix Outdoor är tioårigt.

– Som de flesta känner till så var det ju här i Örnsköldsvik som jag på 60-talet började skapa nya ryggsäckstyper, lättviktstält och friluftskläder av helt ny standard genom firma Fjällräven. Trots att Fjällräven idag har vandrat till alla hörn av världen har vi alltid behållit kopplingen till vårt ursprung. Bland annat ligger vårt huvudkontor kvar i Örnsköldsvik. Genom att vi nu blir stolt namnsponsor till evenemangsarenan förstärker vi kopplingen till våra rötter, säger Fjällrävens grundare Åke Nordin till klubbens hemsida.

Även Modos ledning är nöjda med avtalet.

– Vi är givetvis både väldigt nöjda och glada för att vi tillsammans med Fenix Outdoor och Swedbank kommit till denna lösning, som ger Modo Hockey ytterligare muskler inför framtiden. Förutom att Fenix Outdoor blir vår nya namnsponsor finns det i avtalet även en klar ambition att Fenix Outdoor och Modo Hockey gemensamt skall vidareutveckla och utöka samarbetet, säger Modo Hockeys ordförande Sven Kågevall.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela