Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Vi fortsätter att titta på marknaden"

- 25/11/2009, 15:24 -

Timrå kan värva fler spelare.

På tisdagen gjorde Timrå klart med två nya spelare i form av backen Henrik Petré och tjecken Kamil Piros. Men det innebär inte nödvändigtvis att laget har värvat klart. Till dagbladet.se säger sportchefen Stefan Lindqvist att det kan bli aktuellt med fler nyförvärv.

– Vi utesluter ingenting i dag. Det är klart att vi fortfarande kommer att titta och se på att eventuellt stärka upp och så vidare. Vi kommer fortfarande vara ajour på marknaden, säger Lindqvist till tidningen.

Kamil Piros är kontrakterad över hela säsongen medan Henrik Petré, som inte har spelat över huvud taget den här säsongen, måste prestera innan han får besked om det blir en fortsättning.

– Vi har gjort en tills vidare-historia med honom där båda har rätt att bryta kontraktet senast den 20 december. Vi ville akut få in en back för att avlasta eftersom vi har lite frågetecken kring de skador vi har och när de kan vara tillbaka, säger Stefan Lindqvist.

Hockeysverige.se

Skrivet av: