Slavomir Lener
Slavomir Lener - Foto: Stefan Jerrevång / Scanpix

Lener förlänger gärna

Slavomir Lener trivs bra i Linköping och ser inga problem i att stanna i klubben även efter den nuvarande säsongen.


Efter en väldigt knackig och poängfattig start av säsongen för Linköpings del så var det många som ifrågasatte Slavomir Leners ledarskap i klubben. Men efter senaste tidens offensiva drömhockey ifrån Östgötarna så låter det annorlunda, då det numera är många som pratar om att tjeckens kontrakt borde förlängas.
- Med tanke på att vi vunnit en massa skulle jag väl göra klart med en fortsättning redan nu. Men det fungerar inte så. För min del är det ingen brådska. Är det så att klubben vill förlänga så är det inga problem för mig. Men så långt har vi inte hunnit ännu, säger LHC-coachen till corren.se.

Under lördagen så tar LHC emot Brynäs på hemmais i Cloetta Center och har därmed chansen att ta sin tionde raka hemmamatch utan poängtapp. Lener själv är mycket nöjd med hur laget har uppträtt den senaste tiden och rosar balansen de har fått i laget.
- Alla vet sina roller och vad som förväntas av dem. Förra säsongen hade vi för många offensiva spelare, nu är balansen bättre. Vi behöver inte vinna med 7-3. Det räcker gott med 1-0 också. Vi försöker spela slutspelshockey redan nu.

Matchen mot Brynäs startar 16:00.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lukas om bytet: "Skidskytte är inte så enkelt"

Stina Nilsson byter sport – lägger av med skidskyttet

1 timme sedan
Stina Nilsson lämnade en framgångsrik längdkarriär för att satsa på skidskytte. Nu byter hon sport igen.

VAR-domare anklagades av PL-klubb - ska döma EM

1 timme sedan
Uefa ger VAR-domaren Stuart Attwell grönt ljus att döma EM i Tyskland i sommar. Detta efter att Attwell anklagats för att döma emot Nottingham Forest i matchen mot Everton.

Förlorade benet i Hamas attack – ska spela EM

2 timmar sedan
När Hamas attackerade en musikfestival den 7 oktober förlorade Ben Binyamin sitt högra ben. Nu ska han vara med i EM för amputerade fotbollsspelare. Jag trodde aldrig att jag skulle spela fotboll igen, säger han.

Apple nära rättigheterna till nya klubblags-VM

3 timmar sedan
Teknikjätten Apple ska vara nära ett avtal med Fifa om TV-rättigheterna till nästa års klubblags-VM, enligt New York Times.

Svensken återupptog karriären – hos CL-mästaren

3 timmar sedan
Från målvaktstränare i Alingsås – till målvakt hos Champions League-mästaren Magdeburg. Mikael Aggefors, 39, är tillbaka i hetluften igen.