Måndag 2 Aug
Stockholm

Lener förlänger gärna

Slavomir Lener
Slavomir Lener. Foto: Stefan Jerrevång / Scanpix

Slavomir Lener trivs bra i Linköping och ser inga problem i att stanna i klubben även efter den nuvarande säsongen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Efter en väldigt knackig och poängfattig start av säsongen för Linköpings del så var det många som ifrågasatte Slavomir Leners ledarskap i klubben. Men efter senaste tidens offensiva drömhockey ifrån Östgötarna så låter det annorlunda, då det numera är många som pratar om att tjeckens kontrakt borde förlängas.
- Med tanke på att vi vunnit en massa skulle jag väl göra klart med en fortsättning redan nu. Men det fungerar inte så. För min del är det ingen brådska. Är det så att klubben vill förlänga så är det inga problem för mig. Men så långt har vi inte hunnit ännu, säger LHC-coachen till corren.se.

Under lördagen så tar LHC emot Brynäs på hemmais i Cloetta Center och har därmed chansen att ta sin tionde raka hemmamatch utan poängtapp. Lener själv är mycket nöjd med hur laget har uppträtt den senaste tiden och rosar balansen de har fått i laget.
- Alla vet sina roller och vad som förväntas av dem. Förra säsongen hade vi för många offensiva spelare, nu är balansen bättre. Vi behöver inte vinna med 7-3. Det räcker gott med 1-0 också. Vi försöker spela slutspelshockey redan nu.

Matchen mot Brynäs startar 16:00.

Kommentera
Kopiera länk
Dela