Tisdag 27 Sep
Stockholm

Krismöte mellan Rögle och Modo

Två av elitseriens mest utsatta lag just nu möts i Lindab Arena i eftermiddag. Då vill tuffingen Mikael Gath se ett desperat Rögle besegra gästande Modo.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ängelholmslaget har bara tagit en trepoängare på sina 14 senaste matcher och ligger rejält pyrt till.

– Kvalserien finns inte i mina tankar. Den har jag spelat tillräckligt i. Jag spelade mina sista kvalseriematcher förra våren. Vi ska klättra men det krävs att vi börjar vinna, säger Mikael Gath till hd.se.

Rögle ligger sist i tabellen med 39 inspelade poäng. Trots kräftgången har laget bara fem poäng upp till niondeplacerade Modo.

– Vi måste få igång drivet, det vi stundtals hade mot Skellefteå, från första nedsläpp. Det är bara att inse att vi ligger i botten och måste börja vinna matcher, flera matcher. Jag vill att vi ska bli mer desperata, smälla på och åka skridskor, säger Mikael Gath, som går in i laget igen efter att ha varit ute i kylan de senaste matcherna.

- Det låter kanske löjligt men det spritter i min gamla kropp, jag längtar efter att få spela matchen. Vi ska plocka fram det där lilla extra och få publiken med oss, publiken är viktig för oss. Det krävs att några går i bräschen, tacklar och offrar sig direkt. Jag hoppas vara en av dem som visar vägen mot Modo.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.