Måndag 17 Maj
Stockholm

"Kenny hade kunnat hjälpa oss"

Daniel Glimmenvalls Rögle har det inte lätt just nu.
Daniel Glimmenvalls Rögle har det inte lätt just nu. Foto:

Glimmenvall om hånen och kaptensbytet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Hånad av fansen och härom dagen avsatt som lagkapten. Daniel Glimmenvall har inte haft någon rolig säsong på elitseriejumbon Rögles blålinje.

- Vissa får mer skit än andra och det är möjligt att jag har fått mer för att jag har varit lagkapten. Visst har jag hört att det har skrikits saker, säger backen till Helsingborgs Dagblad.

- Jag är inte alls nöjd med mitt spel och jag köper att folk är engagerade och förstår om folk är missnöjda... men det har väl inte hjälpt mig att bli bättre direkt.

Inför lördagens hemmamatch mot Brynäs tog lagledningen beslutet att ta C:et från Daniel Glimmenvalls bröst och sätta det på kanadensaren Eric Beaudoins tröja.

- Tränarna ville göra en förändring och om det kan hjälpa laget är jag glad. Vi jobbar alla stenhårt för att komma ur den här situationen, säger veteranen vars Rögle förlorade med 0-4 mot Brynäs.

Liksom många andra Rögleanhängare hoppas Daniel Glimmenvall att Rögle på något sätt ska kunna involvera Kenny Jönsson i laget igen.

- Kenny hade kunnat hjälpa oss. Kenny är otroligt duktig på att analysera spelet och vi behöver kanske någon som kan komma in med nya idéer och infallsvinklar.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela