Fredag 14 Maj
Stockholm

Stjärnback kan få treårskontrakt med Timrå

1 av 3
2 av 3
Sebastian Erixon har snabbt etablerat sig som en av Timrås viktigaste backar efter JVM-uttagningen förra säsongen.
3 av 3
Sebastian Erixon har snabbt etablerat sig som en av Timrås viktigaste backar efter JVM-uttagningen förra säsongen. Foto: Bildbyrån

"Skönt att Timrå har hört av sig".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sebastian Erixon har snabbt etablerat sig som en av Timrås viktigaste backar efter JVM-uttagningen förra säsongen. Nu är hans kontrakt på väg att löpa ut, men av allt att döma kommer 20-åringen att bli moderklubben trogen.

Enligt dagbladet.se har Erixon erbjudits ett nytt treårskontrakt av klubben.

- Ja, det stämmer att vi snackat med varandra och jag har fått ett kontrakt på tre år. Men sedan är det väl min agent som har koll på vart det ligger nu. Det känns ganska skönt att Timrå har hört av sig tidigt så man slipper fundera så mycket, säger backen till tidningen.

- Jag har inga andra funderingar på att flytta just nu. Timrå är prio ett för mig. Min situation är bra här och då är det väl ingen idé att flytta heller. Det är ju min hemstad och jag trivs bra.

Erixon, som har gjort två mål och två assist på 31 matcher, kommer antagligen att ha en NHL-klausul i det nya kontraktet när det är färdigförhandlat.

- Jo, de flesta yngre spelarna har väl det nu. Men allt det där sköter min agent. Jag fokuserar egentligen bara på säsongen nu och att vi ska ta oss till slutspelet.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela