Tisdag 18 Maj
Stockholm

"Fan vet om Uffe kommer få något erkännande"

Kent Norberg hyllar Ulf Dahlén.
Kent Norberg hyllar Ulf Dahlén. Foto: Bildbyrån

Kent Norberg hyllar Ulf Dahlén.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bara åtta i elitserien efter sin senaste storsatsning. Men det är bara utifrån som kritiken mot Frölundatränaren Ulf Dahlén är hård. I går berättade klubbdirektören Mats Ahdrian för sportsday.se att klubben hade fullt förtroende för Dahlén. I dag är det general managern Kent Norberg som ger tränaren sitt stöd i en intervju med samma sajt.

- Många hade tyvärr redan bestämt sig innan Uffe kom hit, att inte ge honom en chans. I fjol kom vi trea, åkte ut i semi men var mycket nära finalen. Det var det bästa Frölunda gjort på några år, säger Kent Norberg till sportsday.se.

- Fan vet om Uffe någonsin kommer få något erkännande här, ens om vi vinner SM-guld. Men jag tror stenhårt på honom, han är och kommer framförallt bli en jävligt bra hockeytränare.

Samtidigt är Norberg inte nöjd med Frölundas prestation under säsongen.

- Visst är även jag besviken, det finns spelare som inte har presterat det jag har förväntat mig. Samtidigt finns det flera olika orsaker till varför det inte gått bättre, säger general managern och syftar bland annat på skadeläget som laget har dragits med sedan i höstas.

- Det blev rörigare än nödvändigt, jag gillar inte att byta ut för många spelare. Men samtidigt, det är klart att vi måste vara bättre, vi har haft många matcher på oss.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela