Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Timrå spanade in Boforsduo

 Patrik Lundh blev scoutad av Stefan Lindqvist.

Patrik Lundh blev scoutad av Stefan Lindqvist.

Bildbyrån

Sport | 21/01/2010 17:58

"Två riktigt intressanta spelare".

När Bofors i går mötte Sundsvall på bortais passade Timrås sportchef Stefan Lindqvist att besöka Gärdehov. Detta för att scouta två av Karlskogalagets mest framstående forwards, Jacob Blomqvist, 23, och Patrik Lundh, 21.

- Det är två riktigt intressanta spelare, det är inget snack om det. Båda två producerar väldigt bra. Både mål och assist, säher Lindqvist till dagbladet.se.

Blomqvist, som spelade division 1-hockey för Valbo så sent som i fjol, toppar Bofors interna poängliga med 39 poäng (15+24) på 36 matcher medan Lundh, JVM-spelare för två år sedan, är tvåa på 34 poäng (13+21) på 33 matcher.

På frågan om Lindqvist kollat läget med respektive spelares agent blev svaret:

- Jag har lyssnat mig runt lite, det har jag gjort. Men vi är inte riktigt i det skedet just nu. Båda två är riktigt intressanta spelare, men inte mer än så i dag.

Patrik Lundh, som skadade foten mot Sundsvall, finns redan på Färjestads radar. Även Djurgården ryktas vara intresserad av stockholmaren, som var lagkapten för Djurgårdens J20-lag säsongen 2006/07.

Hockeysverige.se