Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Timrå spanade in Boforsduo

- 21/01/2010, 17:58 -
 Patrik Lundh blev scoutad av Stefan Lindqvist.

Patrik Lundh blev scoutad av Stefan Lindqvist.

Bildbyrån

"Två riktigt intressanta spelare".

När Bofors i går mötte Sundsvall på bortais passade Timrås sportchef Stefan Lindqvist att besöka Gärdehov. Detta för att scouta två av Karlskogalagets mest framstående forwards, Jacob Blomqvist, 23, och Patrik Lundh, 21.

- Det är två riktigt intressanta spelare, det är inget snack om det. Båda två producerar väldigt bra. Både mål och assist, säher Lindqvist till dagbladet.se.

Blomqvist, som spelade division 1-hockey för Valbo så sent som i fjol, toppar Bofors interna poängliga med 39 poäng (15+24) på 36 matcher medan Lundh, JVM-spelare för två år sedan, är tvåa på 34 poäng (13+21) på 33 matcher.

På frågan om Lindqvist kollat läget med respektive spelares agent blev svaret:

- Jag har lyssnat mig runt lite, det har jag gjort. Men vi är inte riktigt i det skedet just nu. Båda två är riktigt intressanta spelare, men inte mer än så i dag.

Patrik Lundh, som skadade foten mot Sundsvall, finns redan på Färjestads radar. Även Djurgården ryktas vara intresserad av stockholmaren, som var lagkapten för Djurgårdens J20-lag säsongen 2006/07.

Hockeysverige.se