Fredag 14 Maj
Stockholm

Röglestjärnan vill tillbaka till Färjestad

1 av 3
Dominik Granak kan tänka sig att återvända till Värmland.
2 av 3
Dominik Granak kan tänka sig att återvända till Värmland. Foto: Bildbyrån
3 av 3

Rögle kan bli av med Dominik Granak.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Han vann SM-guld med Färjestad ifjol, siktade på ett KHL-kontrakt - och hamnade i Ängelholm. I Rögle har Dominik Granak fått möjlighet att blomma ut i sin fulla prakt.

Nu ser den slovakiske stjärnbacken framåt. Hans kontrakt med Rögle går ut efter säsongen och han erkänner att han attraheras av en flytt tillbaka till Karlstad.

- Jag håller fortfarande koll på Färjestad och har fortfarande många vänner där. Dom har börjat spela bra nu sedan Dick kommit tillbaka och de fått Lubos Bartecko. Defensivt har de varit bra hela säsongen, nu har de blivit bättre framåt, säger han till Värmlands Folkblad och kallar Färjestad "ett seriöst alternativ".

- Det beror givetvis på erbjudandet men jag har bara bra minnen av Färjestad och det är ett bra ställe att spela hockey. Om de är intresserade är det definitivt ett seriöst alternativ för mig som jag får fundera över.

KHL finns också med i bilden fortfarande. Dominik Granak säger till vf.se att den ryska ligan lockar.

- Det är svårt för mig att säga men jag skulle gärna testa den ligan. Men det ska i så fall vara för ett lag jag verkligen vill spela för. Just nu kan jag inte säga om jag har några alternativ. Av erfarenhet så ska man inte säga för mycket innan det är klart.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela