Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Demén Willaume: "Vill spela i Rögle"

- 26/01/2010, 19:03 -

Scanpix

Richard Demén Willaume fick lämna Rögle och klubben uttalade sig om att beslutet var ömsesidigt. Men nu säger 23-åringen att han hemskt gärna hade fortsatt sin hockeykarrirär i skåneklubben.

Rögle hävdade att beslutet att bryta med forwarden Richard Demén Willaume var av ömsesidig karaktär. Det håller inte 23-åringen med om.
- Det här är absolut inget initiativ från mig, jag vill spela i Rögle. Men samtidigt vill jag spela mer, säger han till Helsingborgs Dagblad.
- Vi har vunnit en match av de 20 senaste. Om de tror att det här är lösningen på lagets problem så får det stå för Rögle. Jag önskar klubben all lycka.

På frågan om Demén Willaume fått sparken är sportchefen Roger Hansson vag.
- Det kan alltid diskuteras. Vi känner att det fanns en ömsesidig önskan om att gå skilda vägar, säger han till hd.se.

Den tidigare Frölundabacken har haft stora skadeproblem sedan Rögle gick upp i elitserien för snart två år sedan. Han gjorde nyligen comeback efter en allvarlig knäskada. Dock har han haft svårt att få någon större mängd istid.

Hockeysverige.se