Onsdag 18 Maj
Stockholm

Roger Hansson: "Ett flertal nyförvärv på ingång"

Rögles sportchef, Roger Hansson.
Rögles sportchef, Roger Hansson. Foto: Scanpix

Än så länge har Rögle haft det svårt att förstärka truppen under det för stunden öppna transferfönstret. Men med bara ett par dagar kvar så är klubben nära att göra laget starkare inför den stundande kvalserien. - Det är spelare på väg in, säger klubbens sportchef, Roger Hansson, till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Rögle BK har det väldigt tungt just nu.

Man ligger sist i tabellen och formkurvan pekar spikrakt nedåt.

När Nyheter24 pratade med sportchefen, Roger Hansson, för ett par veckor sedan, så berättade han att klubben sökte förstärkningar inför en eventuell kvalserie.

Nu tyder det mesta på att skåningarna hamnar i kvalet för att hålla sig kvar i högsta divisionen och när Nyheter24, till slut når Hansson mellan de upptagna tonerna i telefonen, så avslöjar han att det är spelare på väg in i truppen.
 - Det stämmer, det är därför jag inte riktigt har tid att prata med dig just nu. Det är stressigt och vi har ont om tid. Men jag kan väl säga att vi förhandlar med ett flertal spelare.

Hur många spelare rör det sig om?
 - Två-tre stycken har vi på gång.

Men några namn vill Hansson inte avslöja ännu.
 - Nej, jag säger ingenting förrän det förhoppningsvis är helt klart.

Vilka positioner är det de rör sig om?
 - Vi söker allt förutom målvakt, det vill säga anfallare och backar.

Transferfönstret stänger vid månadsskiftet och innandess så hoppas Hansson på att man har förstärkt truppen med ett par-tre starka namn.

När Nyheter24 pratade med honom för ett par veckor sedan så sa han att Rögle söker en eller ett par spelare som bär på kvalitéer som klubben just nu saknar.
 - Det stämmer, vi behöver ett par forwards som bär på offensiva kvalitéer, avslutar Roger Hansson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela