Fredag 27 Maj
Stockholm

Färjestads guldtränare kan lämna

Tommy Samuelsson och Perra Johnsson förde Färjestad till SM-guld i fjol. Men nu står de utan kontrakt inför nästa säsong.
Tommy Samuelsson och Perra Johnsson förde Färjestad till SM-guld i fjol. Men nu står de utan kontrakt inför nästa säsong. Foto: Bildbyrån

"Jag har börjat titta mig omkring".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De förde Färjestad till SM-guld i fjol och är på väg att ta laget till en topp 4-placering i elitserien den här säsongen, trots en turbulent försäsong med stor spelaromsättning. Ändå är det fortfarande inte klart om Perra Johnsson och Tommy Samuelsson kommer att träna Färjestad nästa säsong.

- Vi lämnade över ett kontraktsförslag till FBK före jul, men har inte hört något än. Därför har jag börjat titta mig omkring, avslöjar Perra Johnsson för nwt.se.

Tommy Samuelsson säger att han har fått en del förfrågningar utifrån, men inget av konkret karaktär. Han säger till tidningen att han helst av allt stannar i Karlstad.

- Det är en intressant tid som kommer nu efter generationsväxlingen. Vi har sett många nya lirare poppa upp från Skåre. Det är de som på sikt ska ta över efter Jörgen, Norda och de andra.

Sportchefen Thomas Rundqvist:

- Visst vill vi ha kvar Perra och Tommy, men saker och ting måste få ha sin gång. Det är resultaten som avgör i slutänden. Men vi kommer att sätta oss ner och gå i clinch snart, kanske under OS-uppehållet.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela