Fredag 27 Maj
Stockholm

Rögle rustar för kval med tjeckisk back

Robert Kantor.
Robert Kantor. Foto: Bildbyrån

Rögle satsar för att hålla sig kvar i Elitserien. På söndagen gjorde man klart med tjeckiske backen Robert Kantor, som gjorde en klart godkänd säsong i Färjestad när han var där 06/07 och stod för 17 poäng på 38 matcher.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

32-åringen har spelat för Brno den här säsongen, moderklubben som han också spelade i tjeckiska andraligan med ifjol innan laget helt enkelt köpte Znojmos plats i högstaligan till den här säsongen.

Speltiden har däremot inte varit bra under säsongen och han har bara fått spela tio matcher, på vilka han varit -6.

- Han har inte fått speltid av nuvarande tränaren och varit utlånad. Men vi är övertygade om att Robert håller hög kvalitet och har kollat upp honom noga, berättar Roger Hansson för klubbens hemsida.

Utlånad har Kantor varit till andraligans Sumperk där han gjort nio matcher.

Rögle har efter den senaste tidens förluster insett att det är kvalseriehockey som kommer att gälla i april och har börjat sina förberedelser inför ännu en vända i den ångestfyllda serien.

- För vår del handlar det nu om att förbereda truppen för spel i Kvalserien. Spelarna har tio Elitseriematcher och tre träningsveckor under uppehållet på sig. Sedan ska spelet sitta och alla vara beredda att prestera sitt max, menar Hansson.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela