Fredag 2 Dec
Stockholm

Hadelöv vill utomlands

1 av 3
2 av 3
Tvekar om framtiden i Skellefteå.
3 av 3
Tvekar om framtiden i Skellefteå. Foto: Bildbyrån

Tvekar om framtiden i Skellefteå.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Andreas Hadelöv har gjort succé mellan Skellefteås stolpar den här säsongen. Till våren löper hans kontrakt med klubben ut och parterna har ännu inte inlett några förhandlingar. 34-åringen har funderingar på att lämna både Västerbotten och Sverige.

- Vi har inte funderat så mycket på det hemma och vi har inte fått något att ta ställning till heller. Vi ska börja fundera på det under uppehållet. Det kan vara läge för utomlands, man har blivit till åren och om man vill göra något annat, så kan det vara läge nu. Men jag trivs bra i Skellefteå också, säger Andreas Hadelöv till norran.se.

Andra skellefteåspelare vars kontrakt löper ut är målvakten Nicklas Dahlberg, backarna Ivan Majesky, Christoffer Norgren och Niklas Strandberg samt forwardstrion Tomas Surovy, Fredrik Warg och poängkungen Brad Moran.

I Morans fall har parterna redan börjat diskutera en förlängning.

- Vi har bestämt att vi tar det stora snacket efter säsongen, inte tidigare. Men jag har bara positivt att säga om AIK. Spelarna, staden och organisationen är fantastisk, säger Brad Moran som toppar den interna poängligan med 32 poäng (11+21) på 45 matcher.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.