Fredag 21 Jan
Stockholm

Frågetecken kring HV-stjärnan inför stormötet

André Pettrson dras med en störande ryggskada.
1 av 2
André Pettrson dras med en störande ryggskada. Foto: SCANPIX
Besväret  har redan hållit honom borta en gång.
2 av 2
Besväret har redan hållit honom borta en gång. Foto: SCANPIX

André Petersson riskerar att missa kvällens match.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

HV71 kan få klara sig utan snipern André Petersson i kväll igen. Ryggskadan som tvingade honom att avstå från spel i lördags gör sig fortfarande påmind, skriver jnytt.se.

- Jag kan inte spela på och göra rätt för mig på banan. Det hämmar mitt spel grymt mycket. Jag kan inte ens åka skridskor, sade JVM-stjärnan till sajten på söndagskvällen.

- Vi får se på morgonvärmningen hur jag känner mig. Men som det känns just nu tror jag inte på spel.

Från tv-soffan fick André Petersson se HV71 förlora mot Skellefteå i lördags. Formen inför OS-uppehållet har inte varit den bästa och Jönköpingslaget har tappat sin serieledning till Linköping.

- Klart man blir orolig när det inte trillar in tre poäng. Men det är ingenting vi fokuserar på. Vi vill vinna alla matcher och gör vi inte det blir vi sura, säger André Petersson.

I kväll väntar svårspelade Djurgården hemma i Kinnarps Arena. HV behöver vinna för att inte släppa ifrån sig LHC, som tar emot jumbon Rögle i sin sista match inför OS-uppehållet.

HV saknar backarna Adam Almqvist och Per Gustafsson medan Djurgården kommer till spel utan Kristofer Ottosson, Mathias Tjärnqvist och Marcus Krüger. Frågetecken finns det även för Marcus Ragnarsson, uppger difhockey.se.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela