Stockholm

Timrå jagar guldtränare

Charles Berglund är inne på sitt tredje år som tränare för Timrå IK, och kanske blir det hans sista. Förjestads "Perra" Johnsson kan ersätta. "Ett visst intresse finns det från olika håll", bekräftar tränaren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Charles Berglund är inne på sitt tredje år som tränare för Timrå IK. Mycket tyder på att det blir hans sista i klubben. Nu uppges nämligen klubben vara på jakt efter en ersättare och högst på önskelistan står Färjestads tränare "Perra" Johnsson skriver dagbladet.se.

Enligt tidningen har Johnsson fått en förfrågan att ta över Timrå, dock utan att ha lämnat något svar. Själv påstår han att så inte är fallet.

- Nej, det där vet jag inget om, säger "Perra" Johnsson till Dagbladet, men medger att hans ledaregenskaper är eftertraktade ute i hockeyvärlden.

- Ett visst intresse finns det från olika håll. Just nu undersöker jag olika vägar och så får vi se var det slutar. I dagsläget vet jag inte vad jag ska göra.

Från Timrås klubblednings sida vill man inte kommentera ryktena.

- När det gäller tränarbiten så kommer vi inte att kommentera något förrän efter säsongen. Vi vill inte vara med och bidra till några spekulationer, säger klubbdirektören Thomas Johansson.

"Perra" Johnsson har hjälpt Färjestad till två SM-guld. Det senaste kom i fjol. Han fick tidigare i månaden beskedet att han inte kommer att få stanna i Färjestad kommande säsong.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Zlatan om VM: "Vill att Argentina ska vinna"

Publicerades: 1 timme sedan

Chelsea får vänta på CL-avancemang

Publicerades: 1 timme sedan

”Grå” seger för Färjestad

Publicerades: 2 timmar sedan

Örebro vann målfesten – efter matchstraff

Publicerades: 3 timmar sedan

Sylvegård: "Vi hittar en väg att förlora"

Publicerades: 3 timmar sedan

Sjätte raka förlusten för Luleå: "Kan spela bättre"

Publicerades: 3 timmar sedan

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.