Stockholm

Skellefteå mot Brynäs 2-2

Matchen mellan Skellefteå AIK och Brynäs slutade 2-2 efter övertid då ingen lyckades göra mål. (TT)


Läs mer

Matchen mellan Skellefteå AIK och Brynäs slutade 2-2 efter övertid då ingen lyckades göra mål. Men Brynäs målvakt fick jobba hårt för att inte släppa in fler mål mot ett Skellefteå som dominerade.

Det blev ett nytt möte mellan två av elitseriens positiva överraskningar. Båda lagen hade 43 poäng och båda klev in på rinken med segar i ryggen från förra omgången.

Efter en tekning i egen zon solokörde Kent Mcdonell över hela banan och snurrade upp ett gäng Brynäsare på vägen innan han satte 1-0 till Skellefteå tidigt i första perioden. Brynäs jobbade dock hårt och ett strålande byte av WDW-kedjan (Widing, Dixon och Wanvig) gav kvittering av Daniel Widing.

Slutspelskaraktär i andra perioden med hårda tag i närkamperna framdrivet av gästerna - en härlig hockeyperiod. Ett mål till vardera lagen blev till ett rättvist 2-2.

Kriget fortsatte i tredje perioden, men målen och avgörandet uteblev, liksom i förlängningen. Skellefteå vann skotten (39-19) överlägset och borde ha vunnit. Brynäs gjorde en stark bortamatch - målvakten Anders Lindbäck var lysande.

Skrivet av:

Senaste nytt

Al-Hilal till final i klubblags-VM

Publicerades: igår 22:32

Bättre bett i tidigare tandlöst HV

Publicerades: igår 21:42

Musovic förlänger med Chelsea

Publicerades: igår 19:36

Officiellt: Sydamerikanska länder söker VM

Publicerades: igår 19:10

Paris borgmästare: Inga ryssar under neutral flagg

Publicerades: igår 18:52

Mjällby säljer – och lånar in – Persson

Publicerades: igår 18:22

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.