Måndag 21 Jun
Stockholm

Pääjärvi hoppas sänka favoritmotståndaren

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Tolv mål på hela säsongen. Fem av dem på Johan "Honken" Holmqvist. Timrås unge stjärna Magnus Pääjärvi Svensson trivs mot Frölunda.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

- Det har varit lite tillfälligheter, men när man väl gjort mål på en målvakt, som nu med "Honken", så får man självförtroende, säger Timrås juniorstjärna Magnus Pääjärvi Svensson till Sundsvalls Tidning.

- Mot vissa lag trivs man bättre och det har väl lite med spelstil att göra också. Men det är så klart skönt.

Timrå behöver tre poäng i Scandinavium i kväll för att drömmen om slutspel ska leva vidare. Efter Modos snöpliga poängtapp mot Skellefteå i går har Pääjärvi och hans lagkamrater chansen att gå ikapp den bittra rivalen från Örnsköldsvik. Dessutom har man möjlighet att dra in Frölunda i streckstriden ännu en gång. Laget har 75 poäng, sju fler än Timrå.

- Vi får inte åka ner och vara rädda om poängen utan vi måste åka i tron att vi ska ta tre poäng. Vi ska spela aggressivt och fartfyllt, säger Pääjärvi Svensson.

Timrå kommer till spel utan knäskadade Kamil Piros medan det är frågetecken för backduon Sebastian Erixon och Pär Styf. Frölunda saknar Andreas Karlsson och Per-Johan Axelsson.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela