Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Djurgården saknar stjärnor

- 09/03/2010, 14:54 -
Djurgården saknar även energiknippet Jimmie Ölvestad...
1 av 3

Djurgården saknar även energiknippet Jimmie Ölvestad...

Scanpix

Mike Zigomanis är i Kanada för att rehabträna.
2 av 3

Mike Zigomanis är i Kanada för att rehabträna.

Scanpix

..och lagkaptenen Marcus Ragnarsson.
3 av 3

..och lagkaptenen Marcus Ragnarsson.

Bildbyrån

Djurgårdens import Mike Zigomanis fick fjolåret förstört av en omfattande axelskada. Det är sviterna efter den som gör att han inte har spelat på sistone och det är osäkert om 29-åringen hinner bli frisk till slutspelet.

- Zigomanis har besökt den doktor som behandlade hans gamla skada och han har tagit bort en skruv som irriterat honom och nu rehabtränar Ziggi med sin fysioterapeut i Toronto en vecka innan han kommer tillbaks. Vi hoppas att han kan komma tillbaks någon gång i slutspelet men vet inte när, säger Djurgårdens sportchef Janne Järlefelt till difhockey.se.

Två andra framstående spelare som går skadade är Jimmie Ölvestad och Marcus Ragnarsson. För deras del ser läget bättre ut inför nästa veckas slutspelsstart.

- Både Jimpa och Ragge är det lite av dag för dag som föreligger, vi tänker inte chansa att komma igång för tidigt och riskera att förvärra skadorna. Vi får se hur snabbt läkningen går men förhoppningen är att de ska vara med när slutspelet börjar nästa torsdag, säger Järlefelt.

Hockeysverige.se