Stockholm

Pettersson hoppfull inför fortsättningen

1 av 2
Pettersson var irriterad på Andreas Jämtin - som vanligt.
2 av 2
Pettersson var irriterad på Andreas Jämtin - som vanligt. Foto: Scanpix

En hårt arbetande Fredrik Pettersson var en stor anledning till att Frölunda kunde slå Linköping med 4-3 i sudden. Trots att han inte kom med i målprotokollet var han nöjd.- Målen kommer, säger Pettersson till Nyheter24.


Läs mer

Fredrik Pettersson spelade som vanligt ett uppoffrande anfallsspel - men det var inte den aspekten av hans repertoar som diskuterades efter matchen.  I en av de mer omtalade situationerna under matchen hamnade han i gruff med Linköpings retsticka Andreas Jämtin.

Vad hände i situationen med Jämtin?

- Det var väl mer att jag tycker att han delade ut en sen tackling på ”Tompa” (Kallio) så skulle jag ändå in och då fanns det ett läge att vara i och vara lite i vägen, säger Pettersson till Nyheter24 efter matchen.

Vad tänkte du när Niklas Andersson gjorde målet?

- Det är klart att det är underbart att få känna den känslan. Hur skönt som helst.

Vad tror du om fortsättningen?

- Linköping är ett bra lag och vi slår fortfarande ur underläge. Vi vet vad som komma skall, det krävs att vi att vi slår dom en gång på bortaplan. Det är ny match om två dagar och då är det bara att köra på igen.

Hur sugen var du på att göra mål?

- Man är alltid sugen på att göra mål, jag hade kanske 6-7 skott idag och jag vet att om jag fortsätter på det sättet så kommer målen. Men i såna här matcher när vi vinner så är det skit samma, det är i förlusterna som man grämer sig. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.