Dåligt Färjestad slog uselt Luleå

Matchen mellan Färjestad och Luleå blev en ruffig historia, där Luleå lyckades dra på sig 18 utvisningsminuter. Men det blev till sist en rättvis seger med 2-0 för ett ganska dåligt Färjestad mot ett ännu sämre Luleå. (TT)

Trots mängder av Luleåutvisningar inledningsvis lyckades Färjestad inte få in pucken bakom Gusten Törnqvist. Men strax efter att norrbottningarna i andra perioden klarat av spel med minst en man mindre i drygt sju och en halv minut, spräckte Färjestads nye norrman Jonas Holö nollan med en backhandlyftning.

5.41 in i tredje perioden gav en backhand än en gång utdelning för hemmalaget. Martin Johansson sköt och snappade sedan upp sin egen retur som han skyfflade in.

Luleå tog timeout i ett försök att ta sig tillbaka in i matchen, men närmare än några halvchanser kom man aldrig.

Rättvis seger med 2-0 för ett ganska dåligt Färjestad mot ett ännu sämre Luleå.