Onsdag 10 Aug
Stockholm

Anledningen till Hedströms fiasko

Jonathan Hedström återvände till Luleå - och floppade brutalt. Nu tror han sig ha hittat anledningen till misslyckandet, skriver Norrbottens-Kuriren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LULEÅ. En svampinfektion i magen.

- Svampen heter candida och den söndrar liksom ut gifter som förlamar kroppen och stjäl näring, berättar 32-åringen för tidningen.

- Jag har inte pratat om det här tidigare så nu känns det skönt att ha gjort det. Skönt att få en förklaring på varför det känts som det gjort under säsongen.

Det blev bara två mål på 48 matcher från den tidigare landslagsspelarens klubba. Detta under en säsong som han kände sig oförklarligt trött och hade stora problem med magen.

- Sista matchen satt jag på dass nästan hela tiden, magen har varit helt hopplös. Allt från förstoppning till diarré och hemorrojder. Jag har inte förstått vad som varit fel och givetvis funderat en hel del, jag är ju en sådan person, säger han till kuriren.nu.

Nu äter han penicillin och går på en specialdiet diet för att få bukt med problemen.

- Det är en makalös lättnad att äntligen få veta. Jag känner att jag har flera år kvar i kroppen och det har varit oerhört frustrerande när jag inte orkat. En del dagar har det känts ganska bra för att nästa dag vara orkeslös igen.

Om det blir någon fortsättning i Luleå är oklart. Jonathan Hedström håller tummarna.

- Min agent pratade med "Osten" förra veckan och sedan har jag inte hört så mycket, men de avvaktar väl lite. Jag har ju inte rosat marknaden direkt så det kan man förstå. Jag hoppas att det ska lösa sig med Luleå, men oavsett vilket så kommer vi att bo kvar i Luleå. Vi ska inte flytta någonstans.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.