Stockholm

Brendheden förlänger med Rögle

. Foto: BILDBYRÅN

Rögle har inte direkt varit en fabrik som spridit glädje ur skorstenen sedan man åkte ur Elitserien. Spelare efter spelare av ur den ordinarie truppen har lämnat, av olika anledningar. Men idag förlängde Andrée Brendheden kontraktet med tre år trots att det funnits ett visst elitserieintresse.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

ÄNGELHOLM. - Jag tillhör det äldre gardet nu och kommer att ta mycket ansvar på och utanför isen. Jag känner att jag har mycket rutin att tillföra efter flera år i allsvenskan tidigare och nu senast två elitserieår. Det känns riktigt rätt att stanna och vara med i Rögles nysatsning, säger André Brendheden om sitt beslut.

26-åringen gjorde 28 poäng som rookie i Elitserien ifjol, men fick under ett skadedrabbat andra år nöja sig med elva poäng på 34 matcher.

Senast Rögle spelade allsvenskt stod Brendheden för 21 mål på 39 matcher och gjorde ytterligare sju mål på nio matcher i Kvalserien den gången.

Rögle gjorde på tisdagen även klart med Östersunds poängspruta Nils Bergström, som svarade för 73 poäng på 35 matcher i den svaga norrettan under den gångna säsongen.

- Jag tror att Nils kan bli en succé- Han har drivet för att bli en ny Fabian Brunnström och gå hela vägen till toppen. Han har egentligen varit för bra för spel i Östersund i vinter och vi har fått oerhört goda kommentarer om hans insatser.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.