Fredag 16 Apr
Stockholm

AIK jagar Peter Forsberg

1 av 9
2 av 9
3 av 9
4 av 9
5 av 9
6 av 9
7 av 9
8 av 9
9 av 9

AIK Hockey är på väg att förlänga med backen Dick Tärnström. Och så har man försökt nå Peter ”Foppa” Forsberg. - Han skulle vara en megaledare för vårt lag, säger sportchefen Anders Gozzi.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

AIK ser ut att få ett skapligt lag när man gör comeback i elitserien kommande säsong. Och bättre kan det bli, man vill ha Peter Forsberg i truppen. Sportchefen Anders Gozzi har ringt till legendaren flera gånger den senaste veckan.

– Det stämmer. Och jag har lämnat meddelande på telefonsvararen. Men vi har inte pratats vid ännu. Självklart är vi intresserade av Peter Forsberg, det är nog alla lag i Sverige. Han skulle vara en megaledare för vårt lag, säger Gozzi till Sportbladet.

”Foppa” själv har inte hört någonting om just AIK.

– Jag har inte hört något från AIK, men jag har inte lyssnat av mobilen på ett tag, Men det är väl kul att någon vill ha mig. Men jag sitter fortfarande med foten i gips här hemma och just nu. Så jag tänker inte spekulera i någonting just nu, säger han till tidningen.

Enligt Sportbladet finns det en sak som är till AIK:s fördel. ”Foppas” nya flickvän Nicole Nordin bor och studerar i huvudstaden.

– Men i övrigt har vi i AIK inget annat som vi kan locka med. Och jag har aldrig spelat med Peter, bara mot honom. Därför är jag väl inte så förhoppningsfull och förmodligen vill han inte spela någon annanstans än för Modo, säger Gozzi.

Samtidigt hoppas AIK i helgen ha gjort klart med backveteranen Dick Tärnström om en kontraktsförlängning. Just nu har man två backplatser lediga och en toppforward ska in.

Kommentera
Kopiera länk
Dela