Stockholm

Efter dopningsskandalen - nu talar Rahm ut

Målvakten har blivit avstängd av klubben.
1 av 2
Målvakten har blivit avstängd av klubben. Foto: Lennart Månsson/BILDBYRÅN
Robin Rahm talar ut.
2 av 2
Robin Rahm talar ut. Foto: Daniel Stiller/BILDBYRÅN

Färjestads målvakt Robin Rham har åkt fast för dopning. Nu talar den avstängde 23-årige målvakten ut om det som kan ha ödelagt hans karriär.– Det var väl lockande på något vis, säger han.


Läs mer

TORSBY. En stor dopningsskandal skakar hockeysverige. Färjestads Robin Rahm testade positivt på en dopningskontroll och har blivit avstängd från all träning och tävling av klubben.

Nu talar den 23-årige målvakten ut.

Rahm menar att han endast använde anabola substanser för att snabbare återhämta sig från en höftoperation som han genomgick i maj.

– Det som ligger bakom är väl att jag satt press på mig själv. Det var en lång rehabiliteringsperiod och jag hade läst på internet att det kunde hjälpa. Det var väl lockande på något vis eller vad man ska säga, säger Rahm till Expressen.

"Aldirg mått så dåligt"

Målvakten, som kom till Färjestad från allsvenska Borås i fjol, har bestämt sig för att lämna Karlstad för att få stöd av sina nära och kära hemma i Torsby.

I går hade han chansen att träffa sina lagkamrater, men valde att inte göra det. Han skäms alldeles för mycket, menar Rahm.

– Jag har aldrig mått så dåligt som nu, så jag har inte gjort ett skit. Jag är så otroligt ångerfull och förbannad på mig själv. Men det får man ta nu.

Nu riskerar dessutom Rahm att få sitt kontrakt upprivet av FBK. Målvakten skulle i sådana fall ha full förståelse om de säger upp honom.

– Jag förväntar mig inte att vara kvar eller så. Klubben måste ta avstånd och det kommer dom göra, det är något jag förstår också. Klubben ville ge mig chansen i år men det försvann nu kan man säga, det känns som jag har svikit många.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.