Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Supertalangen tränar med Frölunda

- 10/08/2010, 22:55 -
Ekman Larsson träningsspelar med Frölunda .

Ekman Larsson träningsspelar med Frölunda .

BILDBYRÅN

Om Oliver Ekman Larsson inte tar plats i Phoenix i höst kommer han spela Elitseriehockey i Frölunda. Därför kommer han nu också att spela med klubben under ett par matcher på försäsongen. - Tanken, både från vår och Olivers sida, är att han även ska vara med och spela några träningsmatcher, säger Lill-Kenta Johansson.

GÖTEBORG. Imorgon börjar European Trophy. För Frölundas del innebär det match borta mot Malmö - och det kan bli så att Oliver Ekman Larsson är med och spelar matchen.

Just nu är den småländske VM-spelaren osäker till spel i just premiärmatchen. Men meningen är att han ska spela med klubben under försäsongen i och med att han kommer spela med Frölunda om han inte tar en ordinarie tröja i Phoenix i höst.

- Tanken, både från vår och Olivers sida, är att han även ska vara med och spela några träningsmatcher och Malmö är en av dem. Men ju längre in på säsongen vi kommer kanske han inte kommer att vara med tanke på hans situation. Helt klart är det en Elitserieback med spetskvalité men vi är väl rustade på backsidan, säger nye tränaren Kent Johansson till klubbens hemsida.

Ekman Larsson kommer därför att träna med Frölunda och spela ett par matcher fram tills han ska över till Phoenix.

Hockeysverige.se