Söndag 16 Maj
Stockholm

Efter skadan – HV:s stjärnvärvning spelkar

Hietanen är nu spelklar efter skadan.
Hietanen är nu spelklar efter skadan. Foto: BILDBYRÅN

HV71:s skadelista har varit spaltmeterlång under försäsongen. Till helgens European Trophy-slutspel i Österrike får laget emellertid minst en kraftfull förstärkning. Nyförvärvet Juuso Hietanen tror sig vara spelklar efter sin axelskada.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

JÖNKÖPING. - Vi får se hur det känns, men än så länge känns det bra och jag hoppas. Men först och främst måste jag känna om jag kan lita på min axel så jag vågar spela, säger backen till jnytt.se.

25-åringen, som värvades till HV71 från Brynäs i våras, har följt sitt nya lag från läktaren och är full av tillförsikt inför avresan till Salzburg där Red Bull Salute avgörs.

- Jag har sett många matcher nu och det ser jättebra ut. Vi ska absolut gå för segern där nere. Vi har ett stort självförtroende, menar finländaren.

Det finns fler HV-spelare än Juuso Hietanen som kan vara tillbaka i spel lagom till fredagens kvartsfinal mot Salzburg. Lance Ward, Pasi Puistola, Kamil Piros och Fredrik Bremberg följer alla med till Österrike med förhoppningen att spela. Däremot är det fortfarande ett stort frågetecken för Nichlas Torp, uppger jnytt.se.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela