Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ödesmatch för topplagen

- 24/09/2010, 14:58 -
Djurgården har än så länge varit på dekis - frågan är om de kan lyfta sig mot Skellefteå?

Djurgården har än så länge varit på dekis - frågan är om de kan lyfta sig mot Skellefteå?

SÖREN ANDERSSON / SCANPIX

Djurgården ställs inför svartgula spelare redan imorgon.

STOCKHOLM. Djurgården tar emot Skellefteå i morgondagens match på Hovet. Det är två topptippade lag som har öppnat trögt i årets elitserie med endast tre poäng på lika många matcher.

Djurgården har varit på bortaturné i Gävle och Örnsköldsvik, där man kammade noll. Backproblemen fortsätter med tre backar på skadelistan, vilket kanske kan ses som en förklaring till den klena poängutdelningen.

Skellefteå vann gårdagens match mot Modo och siktar nu uppåt i tabellen. Målskyttet släppte en aning med fyra strutar framåt och bara ett insläppt. Ett stort fall framåt med tanke på premärmatchen mot Färjestad då endast 2 av 50 skott resulterade i mål.

- Det kändes riktigt skönt att få ta första segern, jag blir på så dåligt humör annars, förklarade Anders Forsberg till klubbens hemsida.

- Det ska bli roligt att åka ner och möta Djurgården. Det är en tuff motståndare, men vi ska klara dem också. De lär vara ett taggat lag då de förlorade senast, avrundar Forsberg.