Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Jag har bett om ursäkt"

- 24/09/2010, 14:47 -

Stig Kenne / SCANPIX

Vargarna från Karlstad tar emot ett vilt kämpande AIK på lördagskvällen.

KARLSTAD. Inför säsongen tippades de i varsin ände av tabellen. Men faktum är att AIK är tre poäng bakom det eviga topplaget Färjestad. Både AIK och Färjestads åkte på förluster i den senaste omgången och Karlstadsklubbens nederlag mot Frölunda kom otippat.

- Surt att förlora när vi skapar tillräckligt med chanser för att kunna vinna, säger hemvändaren Christian Berglund till Färjestads hemsida.

Dick Axelsson är inne på samma spår:

- Jag tycker ändå att vi spelar bra. Vi kommer in på mål och måste bara sätta dit chanserna. Vi får träna lite mer avslut, säger han.

"Jag är grymt besviken på mig själv"

AIK stod för en målrik tillställning mot 08-rivalen Södertälje. Gnaget släppte dock in en sen kvittering och förlorade till slut under Sudden Death.

Södertäljes kvittering kom efter att Patric Blomdahl blivit alldeles för het på gröten och tagit en onödig utvisning under slutskedet av matchen.

– Jag får lägga in lite i lagkassan till grabbarna. Och så har jag bett om ursäkt, för jag är grymt besviken på mig själv, säger Patric Blomdahl i Marie Hallmans hockeyblogg.