Den unge talangen.
Den unge talangen. - Foto: BILDBYRÅN

Ny backskada i Linköping

Viktor Ekbom tvingades utgå med misstänkt hjärnskakning mot Södertälje.


Tog Silver i JVM

Viktor Ekbom var under en liten del förra säsongen utlånad till Oskarshamn för att få speltid. Talangen var sedan tillbaka i Linköping och var med i det svenska JVM-laget som tog silver i Kanada. Han draftades dessutom under 2009 till Pittsburgh Penguins.

LINKÖPING. Linköping förlorade ännu en back till följd av en smäll mot huvudet i gårdagens 4-0-vinst mot Södertälje. Backen Viktor Ekbom tvingades avrunda matchen i ett tidigt skede.

- Han fick en smäll mot huvudet och kände sig inte helt okej. Då var det bättre att han fick kliva av. Men det ska inte vara något allvarligt, säger den assisterande tränaren Magnus Hävelid till Corren.

Hävelid utesluter inte att det handlar om en hjärnskakning.

- Det kan vara det och då ska han naturligtvis vila. Läkarna får titta på det och sen får vi se hur han känner sig i samband med träningen i morgon (onsdag).

Sedan tidigare saknar LHC unge Dennis Bozic av samma anledning. 20-åringen drabbades av dubbla hjärnskakningar under försäsongen och blir bort i minst en månad till.

Hockeysverige.se

En intervju med talangen förra säsongen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

1 timme sedan

Så mycket kostar det att se allsvensk fotboll

1 timme sedan
Discovery+ och Eurosport förs samman med HBO Max och bildar den nya strömningstjänsten Max. Den som vill se allsvensk fotboll och allt från OS i sommar behöver köpa abonnemang. Det billigaste alternativet kostar 349 kronor i månaden.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

2 timmar sedan
Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

Hurtig borta hela säsongen av "personliga skäl"

2 timmar sedan
Svenska landslagsstjärnan Lina Hurtig missar resten av säsongen. Det beskedet ger Arsenals tränare Jonas Eidevall. Hon är fortfarande borta av personliga skäl och vi måste respektera det, säger han.

Catch Me Nots succé tar Fredricson närmare Paris

2 timmar sedan
Henrik von Eckermann leder världscupfinalen inför lördagens avgörande. Det är inte det minsta överraskande. Däremot att Peder Fredricson är hack i häl – på en 18-åring som är i något av sitt livs form.

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

idag 11:34
Säsongens stora mål: Försvara OS-guldet i Paris. På vägen dit väljer Armand Duplantis bort Oslo för Ostrava – och börjar säsongen i Xiamen. Det är första gången som jag tävlar i Kina, det är supercoolt och arenan känns overklig, säger stjärnan inför Diamond League-premiären.