Onsdag 22 Sep
Stockholm

Frölundas mardröm – stjärnan missar resten av säsongen

Dragan Umicevic skadade tummen mot Timrå.
Dragan Umicevic skadade tummen mot Timrå. Foto: LARS HEDELIN / SCANPIX /

Frölundas misär fortsätter. Laget ligger sist i Elitserien – då skadar sig stjärnspelaren Dragan Umicevic och missar resten av grundserien.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

GÖTEBORG. Det var i mötet med Timrå i lördags som Dragan Umicevic, 26, fick ett stenhårt slag över handen i en duell med en Timråspelare. I början verkade det inte så allvarligt. Trots att svensken, med bosniskt ursprung, kände att något var illa med tummen fortsatte han att spela resten av perioden.

 - Jag kände direkt att det inte var så bra i handen, men jag försökte ändå spela resten av perioden. Men ju längre perioden gick, kunde jag inte hålla i klubban och då var det bara att packa ihop, säger Umicevic till klubbens hemsida.

Frölunda-fansen kunde dock pusta ut en aning efter matchen då Frölundas rehabansvarige, Stina Hedin, snabbt meddelade att inget var brutet.

När tummen idag undersöktes närmare visade det sig dock att det ändå handlade om en fraktur i Umicevic tumme.

– Datortomografiundersökningen i dag visade på en fraktur på tummen, meddelade Stina Hedin idag klubbens hemsida och konstaterade samtidigt att den förre Färjestad-spelaren missar över 6 veckors spel. Därmed är grundseriespelet över för Umicevic till hans och fansens stora besvikelse.

Just nu känns det bara mörker och stor besvikelse, säger Dragan Umicevic till klubbens hemsida.

Kommentera
Kopiera länk
Dela