Magnus Johansson vill se många mål under torsdagskvällens elitseriematch mot Modo.
Magnus Johansson vill se många mål under torsdagskvällens elitseriematch mot Modo. - Foto: STEFAN JERREVÅNG/SCANPIX

Så ska Linköping krossa Modo

Linköping tar emot "svängdörren" Modo på Cloetta Center.


LINKÖPING. Modo är ett topplag i ligan om vilket lag som släppt in flest mål i hela serien. Nu laddar Linköping för en riktig målkavalkad mot krislaget.

– Förhoppningsvis ligger vi på väldigt mycket och pressar på dem väldigt hårt. Men det kanske de inte hoppas, säger LHC-kaptenen Magnus Johansson till Nyheter24 med ett skratt.

– Det är svårt att bedöma hur det kommer bli. Men jag hoppas att vi som lag ska lyckas göra flera mål, fortsätter han.

Den senaste gången lagen drabbade samman blev det tung en tung 2-3-förlust för Linköping. På torsdagskvällen har LHC ett gyllene läge att ta revansch på Cloetta Center - men då måste hela spelet förändras för Linköping.

– Vi var rätt så missnöjda med den där matchen samtidigt som Modo spelade bra. Det är en hel del saker som måste förändras, men det är svårt att peka på någonting särskilt. Det är väl helheten som måste bli bättre nu, säger den 38-årige veteranen.

Vågar du tippa på ett resultat?

– Ja du, vad ska man tippa? 4-2 kanske?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

1 timme sedan

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

3 timmar sedan
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

idag 13:44
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

idag 12:50
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.