Torsdag 22 Apr
Stockholm

Veteranen om kraven på Hardys avgång: "Ifrågasätter sanningshalten"

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Anonyma spelare beskriver Dif-tränaren som "oengagerad, okunnig och ointresserad" i Aftonbladet. Trotjänaren Kristofer Ottosson är starkt kritisk till uppgifterna: "Kan inte vara sant".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
"Alla är sjukt less på Hardy"

Här är artikeln som Kristofer Ottosson är kritisk till. I kväll möts AIK och Djurgården i en match som gäller mer än att vara bäst i stan. Det förlorande laget riskerar att bli avhängda i botten - och få slåss om att undvika kvalserien - istället för att delta i slutspelet.

STOCKHOLM. Djurgården tippades inför säsongen som ett topplag. Men spelet har inledningsvis varit oinspirerat och blåränderna slåss istället i botten. Dif-spelare ska nu ha tröttnat på tränaren - och enligt Aftonbladet anonymt beskrivit Hardy Nilsson med citat som: ”Total okunskap om hockey, vad ni än tror. Och noll engagemang”, ”Alla är sjukt less på Hardy. Men ingen kommer att säga något” och ”Han kommer sent till träningar och matcher”.

"Uppgifterna är inte sanna"

Men lagets veteran Kristofer Ottosson är starkt kritisk till artikeln.

- Jag tror inte det stämmer. Ärligt talat köper jag inte den här publiceringen och ifrågasätter sanningshalten i det här, säger han till Nyheter24.

Så Nilsson har förtroendet från spelarna?

- Oja, absolut, så är det, säger Ottosson och fortsätter:

- Att någon skulle uttala sig anonymt till tidningar, nej såhär hanterar man inte en situation. Sånt här hanterar man inom gruppen, det här känns bara oprofessionellt, det är därför jag inte tror på det.

I kväll är det Stockholmsderby mot AIK för Djurgården. Två lag som slåss i den nedre delen av tabellen.

Spelar ni för Hardy Nilsson i kväll?

- Med tanke på de här uppgifterna nu. Alltså. Nej, det här förändrar ingenting. Vi spelar alltid för varandra och i kvällens match är det ingen skillnad.

AIK och Djurgården spelar i kväll, klockan 19.00, matchen visas i Canal Plus.

Kommentera
Kopiera länk
Dela