Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tabelljumbon i storform

- 01/12/2011, 21:27 -
Joakim Lundström är i strålande form.
1 av 2

Joakim Lundström är i strålande form.

ERIK MÅRTENSSON / SCANPIX

Timrå har prickat storformen.
2 av 2

Timrå har prickat storformen.

ERIK MÅRTENSSON / SCANPIX

Timrå tog sin tredje raka vinst när Färjestad besegrades efter förlängning.

KARLSTAD. Timrås formkurva pekar spikrakt uppåt. Inför torsdagens möte med Färjestad hade tabelljumbon en, för året, ovanlig svit att försvara - de hade nämligen två raka vinster i bagaget.

Satte tonen direkt

Det var onekligen ett Timrå på uppgång som visade sig i Löfbergs Lila Arena. Redan efter fem minuter kunde Matt Murley trycka in ledningsmålet för gästerna, som direkt visade att man inte hade rest hela vägen till Karlstad för att vika ned sig.

Färjestad kvitterade genom Marcus Paulsson men när Alexander Larsson satte 1-2-pucken med bara minuten kvar av mellanperioden fick bortalaget ny vind i seglen.

Hallin matchhjälte

FBK:s Patrik Lundh tog visserligen matchen till förlängning efter en tidig kvittering i början av den tredje perioden, men väl där var det Timrå som drog det längsta strået. Per Hallin satte det matchavgörande 2-3-målet efter knappt två minuter in i sudden death. Därmed tog Timrå återigen värdefulla poäng i bottenträsket.