Mike Iggulden är klar för Rögle.
Mike Iggulden är klar för Rögle. - Foto: MIKAEL FRITZON/SCANPIX

Rögles stjärnvärvning - Iggulden klar

Nykomlingen har redan plockat in spelare som Martin Gerber och Mathias Tjärnqvist. Nu värvar man poängkungen Mike Iggulden. "En gedigen poängplockare som producerat genom hela karriären".


Rögles nyförvärv

Mike Iggulden, Martin Gerber, Martin Strbak, Thomas Spelling, Alexander Barta, Mathias Tjärnqvist och Fredrik Warg.

ÄNGELHOLM. Rögle tog klivet upp till elitserien efter en fin insats i kvalserien. Tanken är att man ska hålla sig kvar i den högsta serien med hjälp av poängkungen Mike Iggulden.

- Mike är en gedigen poängplockare som producerat genom hela karriären i olika ligor med olika typer av spel och omgivningar, säger Rögles sportchef Pelle Svensson i ett pressmeddelande.

Mike Iggulden samlade ihop till 34 poäng på 41 matcher för Växjö och var den förra höstens stora utropstecken.

  - Han var med om resan ifjol med Växjö och gjorde det riktigt bra. Han missade några matcher på grund av skada men är nu fit for fight och beredd att leverera.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Debutantmål när Tre Kronor nollade Finland

Sverige mot Ungern igen i EM

1 timme sedan
Ungern igen – och Debrecen igen. Det blev utfallet när damernas EM-slutspel i handboll lottades. "Det är två tydliga favoriter i gruppen och det blir en nyckelmatch mot Ungern", säger förbundskapten Tomas Axnér i ett pressmeddelande.

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

2 timmar sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.

Anna Nordqvist: "Mitt liv gick i tusen bitar"

2 timmar sedan
Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

3 timmar sedan
Ludvig Åbergs succé blir inte mindre imponerande av att han briljerar på banor han aldrig tidigare testat på. Men Sveriges nya golfstjärna hade inte klarat det på egen hand. Han säger vart jag ska slå och jag försöker bara göra som han säger, säger Åberg om sin nya caddie, veteranen Joe Skovron.

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

idag 15:42
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.